Βίτσας: Δεν τίθεται θέμα ενοποίησης των 3 στρατιωτικών νοσοκομείων των Αθηνών - iefimerida.gr

Βίτσας: Δεν τίθεται θέμα ενοποίησης των 3 στρατιωτικών νοσοκομείων των Αθηνών

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ενοποίησης των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αθήνας λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά σχετικά δημοσιεύματα.

Με ανακοίνωσή του, ο Δημήτρης Βίτσας, αρνείται ότι υπάρχει θέμα «ενοποίησης» αλλά και πιθανής «αξιοποίησης» του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ).

«Τέτοια ή παρόμοια σχέδια δεν απασχόλησαν ποτέ την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, γιατί απλά δεν υπάρχουν. Σταθερός στόχος είναι η ενδυνάμωση και η συνεχής βελτίωση της λειτουργίας των νοσοκομείων προς όφελος των δικαιούχων και η διαρκής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών, όπως με τη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ), που πρόσφατα εγκαινιάστηκε στο ΝΝΑ», επισημαίνει ο Δημήτρης Βίτσας με ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες μέρες είχαν φουντώσει οι φήμες περί ενοποίησης με συγκεκριμένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι οι διαδικασίες ενοποίησης τριών στρατιωτικών νοσοκομείων βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Τα δημοσιεύματα αναφέρονταν στο 401 ΓΣΝΑ (Στρατός Ξηράς), το ΝΝΑ (Πολεμικό Ναυτικό) και 251 ΓΝΑ (Πολεμική Αεροπορία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βίτσας στρατιωτικά νοσοκομεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ