Ζευγάρι Γάλλων έκανε παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο -Παντού λουλούδια, ζωντανή ορχήστρα και μία αψίδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζευγάρι Γάλλων έκανε παραμυθένιο γάμο στη Μύκονο -Παντού λουλούδια, ζωντανή ορχήστρα και μία αψίδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα ειδυλλιακό παραθαλάσσιο μέρος στη Μύκονο παντρεύτηκε ένα ζευγάρι Γάλλων, κάνοντας μία τελετή-υπερπαραγωγή για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, ο Τζόναθαν και η Κίνθια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην παραλία της Ελιάς μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Στολίζοντας το μέρος με δεκάδες λευκά λουλούδια, τα βλέμματα κέντρισε η εντυπωσιακή αψίδα από άνθη, κάτω από την οποία παντρεύτηκε το ζευγάρι.

Η νύφη ήταν υπέρλαμπρη φορώντας ένα δαντελένιο νυφικό και ένα μακρύ πέπλο, το οποίο δυσκολεύτηκε να ελέγχει λόγω του αέρα, ενώ οι γυναίκες παράνυμφοι ήταν ντυμένες στα ροζ.

Από την τελετή δεν θα μπορούσε να λείπει και η ορχήστρα, η οποία αποτελούνται από 10 γυναίκες, οι οποίες ερμήνευσαν κλασικά έργα.

Στο τέλος, τρεις τραγουδιστές συνοδευόμενοι από έναν τρομπετίστα τραγούδησαν στους νεόνυμφους το κομμάτι των Beatles «Love Is All You Need». Να ζήσουν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μύκονος γάμος γάλλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ