Πρέβεζα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 27χρονης που χτυπήθηκε με σκεπάρνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρέβεζα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 27χρονης που χτυπήθηκε με σκεπάρνι [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: pamepreveza.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 34χρονος από την Πέτρα Πρέβεζας, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της συζύγου του, στην οποία επιτέθηκε με σκεπάρνι.

Εξερχόμενος μάλιστα από το Δικαστικό Μέγαρο Πρέβεζας και μετά την απόφαση προφυλάκισης, ο 34χρονος ήταν ιδιαίτερα εριστικός απέναντι στους δημοσιογράφους, καθώς κινήθηκε εναντίον τους και τους έφτυσε. Αμέσως παρενέβησαν οι άντρες της ασφάλειας.

Πρέβεζα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 27χρονης που χτυπήθηκε με σκεπάρνι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πρέβεζα: Προφυλακιστέος ο σύζυγος της 27χρονης που χτυπήθηκε με σκεπάρνι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο 34χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ πριν από ένα μήνα συνελήφθη μαζί με 6 ακόμα άτομα που συγκροτούσαν τη συμμορία του Λούρου, η οποία είχε στο ενεργητικό της κλοπές, ληστείες και εκβιασμούς. Ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος.

Η 27χρονη σύζυγός του, που δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και τον αυχένα από σκεπάρνι, παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χατζηκώστα.

Φωτογραφίες: pamepreveza.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρέβεζα σκεπάρνι προφυλάκιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ