Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ονόματα όπως η Γκουέν Στεφάνι, η Μάιλι Σάιρους ή ο Κάνιε Γουέστ δηλώνουν σταρ της διεθνούς τζετ σετ σκηνής. Ομως, οι περισσότεροι ξεκίνησαν από δουλειές στις οποίες ήταν «καταδικασμένοι» να εργάζονται για λίγα δολάρια πριν γίνουν διάσημοι.

1. Γκουέν Στεφάνι

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Τώρα βρίσκεται στην κορυφή των charts, όμως στα νιάτα της ήταν ταμίας σε γνωστή αλυσίδα fast food της χώρας της. Οπως παραδέχθηκε η ίδια στο Marie Claire, εκεί έβγαλε το πρώτο της δολάριο.

2. Τέιλορ Σουίφτ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μεγάλωσε στην Πενσιλβάνια και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να πουλάει χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αρχικά στις διακοπές από το σχολείο και στη συνέχεια πιο εντατικά, για να βγάζει τα πρώτα της έξοδα. Ήταν άλλωστε μια δουλειά την οποία ακολουθούσε ο πατέρας της.

3. Μάιλι Σάιρους

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Δεν ακολούθησε τυχαία τον δρόμο του τραγουδιού. Ο πατέρας της, Μπίλι Ρέι Σάιρους, ήταν συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής. Στις συναυλίες του γινόταν ένας πραγματικός χαμός από νεαρά κορίτσια, τα οποία έβγαζαν τα σουτιέν τους και τα πετούσαν στη σκηνή.

Ο πατέρας τής Μάιλι την έπαιρνε λοιπόν στις συναυλίες και της έδινε 10 δολάρια για να τα μαζεύει από τη σκηνή γρήγορα...

4. Τσάνινγκ Τέιτουμ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πριν γίνει ηθοποιός ήταν στρίπερ. Βασικά, ήταν πρώτα φοιτητής στο κολέγιο, το οποίο όμως δεν τον κέρδισε. Το καλοσχηματισμένο του κορμί τον έφερε πάνω στις μπάρες, μια δουλειά για την οποία πρόσφατα τόνισε πως δεν νιώθει χαρούμενος.

5. Γκαμπουρέι Σιντιμπέ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Το όνομά της έγινε πασίγνωστο με την υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Πολύ πριν γίνει ηθοποιός, όμως, εργαζόταν ως τηλεφωνήτρια σε ροζ γραμμές. Μάλιστα, όπως είπε, αυτό τη βοήθησε στην υποκριτική της ικανότητα.

6. Κάνιε Γουέστ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Στα 15 του χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλητής ρούχων και η καλύτερη θέση που βρήκε ποτέ ήταν πωλητής στην GAP. Πλέον, εκτός από μεγάλος σταρ, έχει και τη δική του σειρά ρούχων.

7. Μέγκαν Μαρκλ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και σύντροφος του πρίγκιπα της Αγγλίας, Χάρι, είχε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή δουλειά. Εργαζόταν σε εταιρεία που προετοίμαζε γάμους και η ίδια ήταν υπεύθυνη για τη σύνταξη των προσκλητηρίων, αφού είχε μεγάλο ταλέντο στα όμορφα γράμματα.

8. Μπιγιονσέ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Κι όμως, ακόμη και η πασίγνωστη Μπιγιονσέ είχε μια δουλειά πριν γίνει σούπερ σταρ. Ήταν βοηθός στο κομμωτήριο της μητέρας της στο Τέξας, σκουπίζοντας τα κομμένα μαλλιά που έπεφταν στο πάτωμα.

9. Τζόνι Ντεπ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 8

Δεν γεννήθηκε ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Έγινε όμως στην πορεία. Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, τον βοήθησε σε αυτό η πρώτη του δουλειά. Δούλευε σε εταιρεία τελεμάρκετινγκ και προσπαθούσε να πουλήσει στιλό.

10. Μέγκαν Φοξ

Τι δουλειά έκαναν οι σταρ πριν γίνουν διάσημοι - Πωλητές, στρίπερ και τηλεφωνήτριες [εικόνες] | iefimerida.gr 9

Ντυνόταν... μπανάνα! Ναι, κι όμως! Εργαζόταν σε ένα κατάστημα με χυμούς και smoothies. Κάθε Παρασκευή, λοιπόν, φορούσε τη στολή της μπανάνας και κυκλοφορούσε σε κεντρικούς δρόμους της Φλόριντα για να προμοτάρει την εταιρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σταρ δουλειά διάσημοι Επαγγέλματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ