Με 20 παίκτες αναχώρησε ο Ολυμπιακός για προετοιμασία - Ποιοι κόπηκαν - iefimerida.gr

Με 20 παίκτες αναχώρησε ο Ολυμπιακός για προετοιμασία - Ποιοι κόπηκαν

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ζέεφλεντ της Αυστρίας θα βρεθεί ο Ολυμπιακός προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Μπέσνικ Χάσι.

Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές με τους διεθνείς να μένουν εκτός έχοντας εξασφαλίσει έξτρα μέρες άδειας.

Αναλυτικά τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν, σε πρώτη φάση, στο Ζέεφελντ: Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Σισέ, Ντε Λα Μπέγια, Ντουμάνης, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Μεγαρίτης, Ρισβάνης, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Τόλι, Βέργος, Βιάνα, Βρουσάι, Κασάμι.

Οι διεθνείς παίκτες θα ταξιδέψουν στην Αυστρία στις 20 του μήνα ενώ οι Ελιουνούσι, Μπεν και Ανσφαριφάρντ, θα ξεκινήσουν προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και θα βρίσκονται κανονικά στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο.

Κόπηκαν συνολικά 14 παίκτες

Από τον Μπέσνικ Χάσι δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους, συνολικά 14 ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται να δοθούν δανεικοί ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και μεταγραφές όπως για παράδειγμα του Δημήτρη Σιόβα στην Λεγανές.

Εκτός από τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, κόπηκαν από το πρώτο στάδιο της αποστολής οι Φελίπε Πάρντο, Νίκολα Μαρτίνες, Δημήτρης Γούτας, Τάσος Καραμάνος, Σάσα Ζντιέλαρ, Μαρκ Ασίγκμπα, Φάνης Τζανδάρης, Γιάννης Κάργας, Αντώνης Καραγεώργης, Κωνσταντίνος Τσιμίκας, Μανώλης Σάλιακας, Καζίμ Λάτσι και ο Πραξιτέλης Βούρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ