Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες - Ισχυροί άνεμοι στα πελάγη - iefimerida.gr

Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες - Ισχυροί άνεμοι στα πελάγη

πλοίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απότομη αλλαγή του καιρού και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη έχουν ήδη προκαλέσει τα πρώτα προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στην γραμμή Πρίνου-Καβάλας,ενώ από Πειραιά δεν θα γίνει το πρωινό δρομολόγιο του ιπτάμενου δελφινιού για Πόρο,Υδρα, Ερμιόνη, Σπέτσες. Επίσης δεν θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του πλοίου «Πανόραμα» από Μαρμάρι για Ραφήνα. Δυσκολίες υπάρχουν και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου σε πολλές περιπτώσεις το αν θα φύγουν ή όχι τα πλοία αποφασίζεται την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τον προορισμό.

Η Εθνική Μετερεωλογική Υπηρεσία προβλέπει τις επόμενες ώρες θυελλώδεις ανέμους στη θάλασσα των Κυθήρων και το βορειοανατολικό Αιγαίο που κατά τόπους θα φθάσουν τα 9 με 10 μποφόρ.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ