Eνας βέρος Ναπολιτάνος στην Αγία Παρασκευή, φτιάχνει τις πιο νόστιμες μακαρονάδες της Αθήνας [εικόνες]

Μανιτάρια, βασιλικός, μοτσαρέλα, φρέσκα θαλασσινά παρελαύνουν στα τραπέζια του ιταλικού εστιατορίου στην Αγ. παρασκευή.

Μπαίνοντας στη μικρή αυλή, νιώθεις μια οικειότητα, μια ζεστασιά. Καρέκλες σκηνοθέτη (άνετες) τραπεζάκια των δύο και τεσσάρων ατόμων, κεράκια, αρκετό πράσινο κι ένα ενυδρείο σε κοινή θέα.

Αν έχεις κλείσει τραπέζι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Τα μακαρόνια al dente και λαχταριστά. Το πιάτο με το σπαγγέτι με μελάνι σουπιάς στα τοπ της λίστας μου. Το ριζότο με ντομάτα και φρέσκο βασιλικό ακολουθεί κατά πόδας. Στις μακαρονάδες υπάρχει μεγάλη ποικιλία, όμως οι περισσότεροι πελάτες, επιλέγουν τις γεύσεις με τα θαλασσινά. Η ιταλική πανακότα, απλά ντε-λι-τσιό-ζο!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ