Εμφανίστηκε ο γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Εθνική, στο ύψος της Ακράτας - iefimerida.gr

Εμφανίστηκε ο γιατρός που είχε εξαφανιστεί στην Εθνική, στο ύψος της Ακράτας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσιο τέλος είχε η ιστορία εξαφάνισης του 46χρονου γιατρού από τη Ρόδο, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα και του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τη Δευτέρα.

Το αυτοκίνητο του γιατρού είχε βρεθεί στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της Ακράτας, σταματημένο δεξιά στον δρόμο με αλάρμ. Ο γιατρός ήταν άφαντος. Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί εκεί για άγνωστο λόγο, ενώ εν τω μεταξύ τον περίμεναν οι γονείς του στη Ρόδο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είχαν βρει τα έγγραφά του μέσα στο αυτοκίνητό του, ειδοποίησαν τους γονείς του και από εκεί και πέρα κινήθηκε η όλη διαδικασία για την ανεύρεσή του. Επί δύο ημέρες, μάλιστα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με σκυλιά έψαχναν όλη τη γύρω περιοχή από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο του γιατρού, αναζητώντας ίχνη ζωής, ενώ από την αρχή φάνηκαν να είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η υπόθεση έκλεισε σήμερα με αίσιο τρόπο, όταν ο γιατρός εμφανίστηκε μόνος του στο ΑΤ Ομονοίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιατρός εξαφάνιση εθνική ΑΚΡΑΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ