Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες - iefimerida.gr

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγαπήθηκαν όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού, αποτελούν πλέον παρελθόν από τους ερυθρόλευκους. Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση πως δεν υπολογίζονται πλέον και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Οριστικά παρελθόν αποτελούν από τον Ολυμπιακό ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, καθώς ενημερώθηκαν επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιό τους και είναι ελεύθεροι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Το ενδεχόμενο να μείνουν και οι δύο πάντως στην Ελλάδα είναι υπαρκτό αφού ο Απόλλων Σμύρνης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος όμως έχει κρούση και από την Ρίβερ Πλέιτ.

Προετοιμασία για Ομάρ Ελαμπντελαουί

Επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος μετά τον δανεισμό του στη Χαλ, θα ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Για την απόκτηση του παίκτη ενδιαφερόταν ο Μάρκο Σίλβα στην Γουότφορντ, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Μπέσνικ Χάσι τον υπολογίζει και θέλει να τον κρίνει κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας των ερυθρόλευκων. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μανώλη Σιώπη, στον οποίο ο Χάσι θα δώσει μια ευκαιρία ενώ ο Μπουχαλάκης μετά από τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει παιχνίδια στα πόδια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ