Διαψεύδει για πώληση του Μπεργκ ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Διαψεύδει για πώληση του Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό περιστρέφεται αναμφίβολα γύρω από τον Μάρκους Μπεργκ και το τελευταίο επεισόδιο φέρνει τους πράσινους να διαψεύδουν τα σενάρια πώλησης του Σουηδού.

Τις τελευταίες ώρες ήρθε στο φως δημοσιότητας, είδηση πως η Αλ Αΐν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει άμεσα θέση.

Στο τριφύλλι κατέστησαν σαφές πως δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση αγοράς του παίκτη από τους Άραβες αλλά και από κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού και μέσω κύκλων τόνιζαν πως στο συμβόλαιο του Μπεγκ, το οποίο ισχύει έως το καλοκαίρι του 2019, υπάρχει ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο δημοσίευμα αναφερόταν πως η Αλ Αΐν διαπραγματευόταν με τον Παναθηναϊκό τη ρήτρα του παίκτη, προκειμένου να τον αποκτήσει με ένα ποσό μικρότερο των 10 εκατομμυρίων.

Πάντως το σίγουρο είναι πως το θέμα του Μπεργκ θα απασχολήσει έντονα σε όλο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι αφού είναι αρκετοί οι σύλλογοι που επιθυμούν να τον αποκτήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρκους Μπεργκ Παναθηναϊκός αλ αιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ