Η Seat αύξησε κι άλλο τις πωλήσεις της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Seat αύξησε κι άλλο τις πωλήσεις της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2017 δείχνει να είναι μια ακόμα πολύ καλή χρονιά για τη Seat, μιας και η ισπανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεχίζει να παρουσιάζει διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης.

Έτσι κατά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους διέθεσε 201.300 οχήματα παγκοσμίως, δηλαδή 13,9% περισσότερα από την αντίστοιχη περσινή περίοδο (176.700 οχήματα). Το μήνα Μάιο, η SEAT πούλησε 42.600 οχήματα (2016: 38.100), αύξηση 11,9% σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα το 2016.

Η ανοδική τάση της SEAT ενισχύεται από την έντονη ανάπτυξη στις περισσότερες χώρες όπου δραστηριοποιείται η μάρκα, με κύριο άξονα τις μεγάλες, ενώ η γκάμα θα μεγαλώσει κι άλλο, καθώς στις 26 Ιουνίου η SEAT θα αποκαλύψει το νέο Arona στη Βαρκελώνη. Το λανσάρισμα του πρώτου compact crossover πρόκειται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του έτους. Θα είναι ο 3ος σταθμός ανάπτυξης του 2017, μετά το Leon και το Ibiza.

Η Seat αύξησε κι άλλο τις πωλήσεις της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στη χώρα μας επίσης το πρώτο πεντάμηνο του έτους έκλεισε με θετικό πρόσημο για την SEAT. O Μάιος ήταν ένας ιδιαίτερα καλός μήνας με 401 συνολικά ταξινομήσεις που αντιστοιχούν σε μερίδιο αγοράς 3,7%, αυξημένες κατά 34% σε σχέση με τον Μάιο του 2016 (299 ταξινομήσεις). Ιδιαίτερα θετικός ήταν ο απολογισμός του μήνα και για την λιανική, με το αντίστοιχο μερίδιο αγοράς του Μαίου να φτάνει το 2,8%. Συνολικά για τους πρώτους 5 μήνες η SEAT με 847 ταξινομήσεις καταγράφει αύξηση των επιδόσεών της στην Ελλάδα της τάξης του 20% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η Seat αύξησε κι άλλο τις πωλήσεις της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Seat πωλήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ