Αυτός είναι ο σωστός τρόπος σιδερώματος -Για να μην καταστρέψεις το ύφασμα

Το σιδέρωμα των ρούχων είναι μία από τις δουλειές του σπιτιού που άλλες γυναίκες αγαπούν και άλλες βαριούνται να κάνουν.

Η αλήθεια είναι πως το σιδέρωμα είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς τα υφάσματα είναι πολλά με το καθένα να θέλει διαφορετική φροντίδα. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να σιδερώσετε με τον ίδιο τρόπο το βαμβάκι και το κασμίρ.

Για εκείνους που σιδερώνουν, το purewow έχει έναν οδηγό για άψογα ρούχα.

  • Βαμβάκι: Σιδέρωμα με υψηλή θερμοκρασία ενώ το ρούχο είναι ακόμα νωπό. Χρησιμοποιήστε τον ατμό γενναιόδωρα και όσο χρειάζεται.
  • Λινό: Στεγνώστε το ρούχο μέσα και έξω ενώ το ρούχο είναι ακόμα νωπό.
  • Μάλλινα: Σιδερώστε τα ρούχα με προσοχή σε χαμηλή θερμοκρασία. Αν το επιθυμείτε μπορείτε να βάλετε ένα πανί από πάνω για περισσότερη προστασία.
  • Μετάξι: Μετά το πλύσιμο και ενώ είναι ακόμα νωπό, σιδερώστε το με χαμηλή θερμοκρασία. Μην ρίχνετε ατμό! Και εδώ, αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πανί.
  • Πολυεστέρας: Σιδερώστε με μέτρια θερμοκρασία και ψεκάστε με νερό, αν το κρίνετε απαραίτητο. Αποφύγετε, ωστόσο, τον ατμό.
  • Νάιλον: Σιδερώστε με χαμηλή φωτιά. Μην χρησιμοποιήσετε ατμό.
  • Δαντέλα: Σιδερώστε, όταν το ρούχο είναι στεγνό, με χαμηλή θερμοκρασία, χρησιμοποιώντας ένα πανί.
  • Βελούδο: Ποτέ μην το σιδερώνετε.
  • Κασμίρ: Πείτε «όχι» στο σίδερο. Απευθυνθείτε σε καθαριστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ