Μάντζαρης, Σλούκας και Περπέρογλου - Μεταγραφικές κινήσεις για τους «αιώνιους» - iefimerida.gr

Μάντζαρης, Σλούκας και Περπέρογλου - Μεταγραφικές κινήσεις για τους «αιώνιους»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες ωστόσο οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι, έχουν ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν.

Τρία ονόματα παικτών κυριαρχούν αυτή την στιγμή στο μεταγραφικό προσκήνιο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φέρεται να έχει δεχθεί ήδη κρούση από τον Παναθηναϊκό, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως του προτάθηκε τριετές συμβόλαιο στο τριφύλλι με συνολικές αποδοχές 3,3 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που ο Ολυμπιακός του προσφέρει κάτι λιγότερο από 3 εκατ.

Στο προσκήνιο όμως επιστρέφει και ο Κώστας Σλούκας. Ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με σκοπό να βρει πιο ενεργό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, φαίνεται να πέφτει πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων για τον Ολυμπιακό ενώ την περίπτωσή του εξετάζει ξανά και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει πριν πάρει μεταγραφή στην Τουρκία.

Τρίτο όνομα που κυριαρχεί αυτή την στιγμή στο μεταγραφικό ρεπορτάζ, είναι ο Στράτος Περπέρογλου. Η παρουσία του στην Μπαρτσελόνα φαίνεται πως τελειώνει αυτό το καλοκαίρι και το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, χωρίς πάντως να αποκλείεται και εδώ κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ