«Εγινε στραβή στο Μενίδι» -Ο Μπαλάφας προσπαθεί να τα μαζέψει: Με παρερμήνευσαν [βίντεο] - iefimerida.gr

«Εγινε στραβή στο Μενίδι» -Ο Μπαλάφας προσπαθεί να τα μαζέψει: Με παρερμήνευσαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα 24ωρο μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την απίστευτη δήλωσή του, ότι ο θάνατος του 11χρονου στο Μενίδι ήταν «μια στραβή» ο Γιάννης Μπαλάφας... αντεπιτίθεται.

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, υποστήριξε ότι παρερμηνεύτηκε η επίμαχη δήλωσή του και επιτέθηκε σε όσους «παραπληροφορούν» όπως ισχυρίστηκε.

«Όσοι επιχειρούν να παρερμηνεύσουν συνέντευξή μου, απομονώνοντας τρεις λέξεις, απλά παραπληροφορούν. Στον βωμό πολιτικών επιδιώξεων δεν σέβονται τον ανείπωτο πόνο των γονιών του 11χρονου Μάριου» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γ. Μπαλάφας και πρόσθεσε: «Αιδώς Αργείοι (όσοι βεβαίως έχετε τσίπα). Εκτίθεστε, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Ο θάνατος ενός 11χρονου παιδιού δεν προσφέρεται για μικροπολιτική».

Υπενθυμίζεται ότι η επίμαχη δήλωση του Γ. Μπαλάφα ήταν ως εξήες:

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ. Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ