Στο νοσοκομείο για εγχείρηση ο Σταύρος Θεοδωράκης - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο για εγχείρηση ο Σταύρος Θεοδωράκης

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas/Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο χειρουργείο μπαίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης για προγραμματισμένη επέμβαση.

Την ανακοίνωση έκανε το Ποτάμι με ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης διεγνώσθη με αντιμετωπίσιμη νεοπλασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα αντιμετωπιστεί όγκος στην περιοχή της κάτω κοιλίας ο οποίος είχε εντοπισθεί περίπου προ διμήνου στο ΓΝΑ, όπου ο κ.Θεοδωράκης είχε υποβληθεί σε εξετάσεις. Τελικά, ο κ.Θεοδωράκης αποφάσισε να μην αφήσει άλλο χρόνο να περάσει και την Τρίτη εισήχθη στο νοσοκομείο Metropolitan όπου την Τετάρτη θα υποβληθεί στην επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Η εκτίμηση των γιατρών του κ.Θεοδωράκη είναι ότι η κατάσταση είναι αντιμετωπίσιμη.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«O Σταύρος Θεοδωράκης εισήχθη απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε. Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιστρέψει σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα με την ολοκλήρωση της πλήρους ανάρρωσής του».

Η ανακοίνωση του Μετροπόλιταν

«Στο Θεραπευτήριο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ εισήχθη την Τρίτη, 13.06.2017, ο επικεφαλής του πολιτικού κόμματος ΠΟΤΑΜΙ, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη ουρολογική επέμβαση το πρωί της Τετάρτης.

Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα της ουρολογικής κλινικής του θεραπευτηρίου με επικεφαλής τον διευθυντή χειρουργό ουρολόγο κ. Βασίλειο Πουλάκη. Αύριο θα εκδοθεί νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ