Τα πιο σικ σχέδια για καλοκαιρινό μανικιούρ με ματ βερνίκι - iefimerida.gr

Τα πιο σικ σχέδια για καλοκαιρινό μανικιούρ με ματ βερνίκι

Instagram/cassmariebeauty-Instagram/Paintbox
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρωματιστά, με δημιουργικά σχέδια και ματ αποτέλεσμα, το νέο ματ μανικιούρ του καλοκαιριού, είναι η λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει το στιλ σας.

Αν φτιάχναμε μια λίστα με τις μικρές χαρές της ζωής, τότε σίγουρα μέσα σε αυτή θα ήταν το μανικιούρ. Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να νιώθει έναν μικρό, αλλά αισθητό ενθουσιασμό όταν το βλέμμα σας πέφτει, έστω και στιγμιαία, πάνω στα περιποιημένα άκρα σας; Δεν είναι τυχαίο. Το μανικιούρ ή, γενικά, ο τρόπος που περιποιούμαστε τα άκρα μας παίζει καθοριστικό ρόλο τόσο στη διάθεση μας, όσο και στην εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για την προσωπικότητα μας.

Αν σας αρέσει αυτή η ανανεωτική αίσθηση που δίνει το μανικιούρ και, συνεχώς, ψάχνετε νέα χρώματα και τεχνικές για να το αναβαθμίσετε, αξίζει να δείτε μερικά από τα πιο σικ και funky σχέδια που βρήκαμε για ματ καλοκαιρινά νύχια.

Δες τα ΤΟΠ σχέδια για μανικιούρ με ματ βερνίκι στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝAIL ART νύχια ΤΑΣΕΙΣ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ