Μπατζελή: «Τιμωρία» τα σχέδια επιτροπείας της Ελλάδας - iefimerida.gr

Μπατζελή: «Τιμωρία» τα σχέδια επιτροπείας της Ελλάδας

πρώην υπουργός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρόκληση που θίγει τη θεσμική λειτουργία και οργάνωση της Ευρώπης, του ευρωπαϊκού, αλλά και εθνικού Συντάγματος», θεωρεί η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, τα περί επιτροπείας στην Ελλάδα.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash 96, ότι «είναι αναγκαίο να δημιουργήσουμε εξισορροπημένες παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα σε τροχιά εξόδου από την κρίση» και πρόσθεσε ότι «η λογική της ''τιμωρίας'' δε θα βρίσκει έδαφος, όταν εμείς θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες πολιτικές, με σθένος και αποφασιστικότητα».

Σε ότι αφορά το θέμα του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα η κ. Μπατζέλη τόνισε πως «δεν μπορούμε να παίζουμε συνεχώς ''ping pong'' μεταξύ των μισθών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα», ενώ η πρώην υπουργός επισήμανε πως «κανένας Έλληνας δε θα αντέξει επιπλέον μείωση του εισοδήματός του, αν δεν υπάρξει ταυτόχρονα και μείωση του κόστους ζωής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ