Παπαδήμος:«Επετεύχθη σύγκλιση -Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί» - iefimerida.gr

Παπαδήμος:«Επετεύχθη σύγκλιση -Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί»

Λουκάς Παπαδήμος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κλίμα ενότητας, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τόνισε πως μόνο αν συνεργαστούν οι πολιτικές δυνάμεις θα μπορέσει η Ελλάδα να ενισχύσει τη διαπραγματευτική της ικανότητα.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τους πολιτικούς αρχηγούς σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων. Αν δεν επιτευχθή αυτή η διπλή διαδικασία των διαπραγματεύσεων οι συνέπειες θα είναι ολέθριες. Παρά την πρόοδο και τις σημαντικές αλλαγές έχουμε αποκλίσεις από τους στόχους με αποτέλεσμα οι εταίροι μας να ζητούν πρόσθετα μέτρα, παρά τις θυσίες που έχει ήδη κάνει ο Ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Παπαδήμος.

«Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει ρυθμίσεις που αφορούν τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του κράτους και την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς. Επιδιώκουμε τη συμφωνία με τους εταίρους μας για να επαναφέρουμε την οικονομία στην ανταγωνιστικότητα και να ενισχύσουμε την Ελλάδα. Διασφαλίζουμε έτσι τη θέση μας στην Ευρώπη και την κοινότητα των ανεπτυγμένων χωρών».

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση βρίσκονται σε συγκλιση και συνεννόηση, ενώ εστίασε στην ενότητα ως προαπαιτούμενο προκειμένου η χώρα μας να ενισχύσει τη διαπραγματευτική της δυνατότητα στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Επιτεύχθηκε σύγκλιση με τους πολιτικούς αρχηγούς και δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδήμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ