Το πρώτο βίντεο από το beach party της Δούκισσας Νομικού -Μετά τον γάμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πρώτο βίντεο από το beach party της Δούκισσας Νομικού -Μετά τον γάμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης, την επομένη του γάμου της, Κυριακή, υποδέχθηκαν συγγενείς και φίλους σε παραλιακό ξενοδοχείο για να... τσιμπήσουν κάτι και να συνεχίσουν το πάρτι.

Το ζεύγος παρέθεσε στο ξενοδοχείο «Branco», στον Πλατύ Γιαλό, ένα beachside brunch. Η Δούκισσα Νομικού, χαλαρή μια ημέρα μετά το γάμο της, με ένα σορτς, ξυπόλητη, φορώντας το καπέλο και το μπλουζάκι με τις... φάτσες τους που έδιναν στους καλεσμένους τους (και ένα εκπληκτικό λευκό μαγιό από μέσα) υποδέχτηκε τους φίλους της και συνέχισε τη διασκέδασή της στην παραλία.

Όπως και κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά, με άνδρες ανά 10 μέτρα να βρίσκονται σε εγρήγορση. Όσο για το μενού, υπήρχε πλουσιοπάροχος μπουφές και τα cocktails έρεαν σε αφθονία! Πολλοί celebrities έδωσαν το παρών στο γαμήλιο πάρτυ, ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, τον οποίο η κάμερα εντόπισε να κάνει κανό στην θάλασσα με τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ