Οι ερωτικές σκηνές με τα καυτά φιλιά της Σαρλίζ Θερόν και της Σοφία Μπουτέλα στην τουαλέτα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οι ερωτικές σκηνές με τα καυτά φιλιά της Σαρλίζ Θερόν και της Σοφία Μπουτέλα στην τουαλέτα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σαρλίζ Θερόν για χάρη του νέου της ρόλου στην ταινία-θρίλερ «Atomic Blonde» μεταμορφώνεται σε μια μυστική πράκτορα της ΜΙ6.

Η ιστορία διηγείται τη ζωή μιας Βρετανίδας κατασκόπου που φτάνει στο Βερολίνο τις παραμονές της Πτώσης του Τείχους, το 1989, προκειμένου να ερευνήσει τον θάνατος ενός συναδέλφου.

Αυτό που ξέραμε για την ταινία είναι πως έχει αρκετές ακατάλληλες σκηνές, καθώς η Θερόν φλερτάρει αλλά και ερωτοτροπεί με την συμπρωταγωνίστριά της, Σοφία Μπουτέλα.

Οι ερωτικές σκηνές με τα καυτά φιλιά της Σαρλίζ Θερόν και της Σοφία Μπουτέλα στην τουαλέτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας βλέπουμε την ξανθιά πράκτορα να φλερτάρει με την μελαχρινή σε ένα μπαρ, με τις δυο τους να καταλήγουν στην τουαλέτα και να φιλιούνται. Ολα αυτά βέβαια, πριν βγουν τα όπλα.

Οι ερωτικές σκηνές με τα καυτά φιλιά της Σαρλίζ Θερόν και της Σοφία Μπουτέλα στην τουαλέτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σχετικά με τις ερωτικές σκηνές η Σαρλίζ Θερόν είχε δηλώσει: «Η αποπλάνησή της; Ηταν πολύ εύκολο. Είναι πανέμορφη», προσθέτοντας πως απόλαυσε τις σκηνές και πως η χημεία τους ήταν ισχυρή από την αρχή.

«Ηταν απλά υπέροχο. Ηταν η μόνη ηθοποιός που κοιτάξαμε (σ.σ. στην οντισιόν). Υπήρχε κάτι πάνω της τόσο αθώο και συνάμα ισχυρό που την έκανε ιδανική για την ταινία», είπε και ανέφερε για τη συνεργασία τους: «Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο να το κάνει. Είναι μια χορεύτρια και είμαι και εγώ μια χορεύτρια».

«Το να είσαι γυμνή δεν είναι κάτι...», δήλωσε, υποστηρίζοντας πως αυτό που ήθελε είναι να δείχνει ρεαλιστικό.

Από την πλευρά της, η Σοφία Μπουτέλα ανέφερε: «Αρχικά, ήμουν πολύ νευρική, αλλά η Σαρλίζ το έκανε όλο αυτό πολύ πιο εύκολο. Με βοήθησε πολύ. Είναι καταπληκτική».

Οι ερωτικές σκηνές με τα καυτά φιλιά της Σαρλίζ Θερόν και της Σοφία Μπουτέλα στην τουαλέτα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Το τρέιλερ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαρλίζ Θερόν atomic blonde
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ