Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο 27χρονη με χτύπημα από σκεπάρνι στο κεφάλι - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο 27χρονη με χτύπημα από σκεπάρνι στο κεφάλι

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρά τραυματισμένη εντοπίστηκε μία γυναίκα αργά τη νύχτα της Δευτέρας στην Πέτρα Πρέβεζας.

Η 27χρονη γυναίκα, η οποία φέρει τραύμα από σκεπάρνι στο κεφάλι και βρέθηκε αναίσθητη, μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας, νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα.

Τη νεαρή, μητέρα ενός 3χρονου παιδιού, εντόπισε χθες τη νύχτα αιμόφυρτη μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, συγγενικό της πρόσωπο και κάλεσε ασθενοφόρο. Αρχικά, η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας, αλλά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Έπειτα από συντονισμένες έρευνες, η αστυνομία εντόπισε τον σύζυγο της 27χρονης, ο οποίος είχε εξαφανιστει, και θεωρείται βασικός ύποπτος για τον τραυματισμό της γυναίκας. Σημειώνεται πως ο 34χρονος πριν από έναν μήνα είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στο Λούρο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο Α.Τ. Φιλιππιάδας που είναι αρμόδιο για την προανακριτική διαδικασία.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρέβεζα Ατύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ