ΠΑΣΟΚ: Αν είχε την παραμικρή τσίπα ο Τόσκας, όφειλε να παραιτηθεί -Για τα νέα επεισόδια στο Μενίδι - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Αν είχε την παραμικρή τσίπα ο Τόσκας, όφειλε να παραιτηθεί -Για τα νέα επεισόδια στο Μενίδι

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέλη κατά του Νίκου Τόσκα εξαπέλυσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου, με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μενίδι.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη όφειλε να παραιτηθεί, «αν είχε την παραμικρή τσίπα», τονίζει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για μάχες σώμα με σώμα στο Μενίδι. Παράλληλα, σημειώνει ότι η αστυνομία επιτέθηκε αδιακρίτως με χημικά, στους πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις συνθήκες τρόμου στις οποίες ζουν.

«Μετά τον άδικο και τραγικό χαμό του 11χρονου μαθητή, οι σκηνές μάχης σώμα με σώμα που εκτυλίσσονται απόψε στις Αχαρνές δεν έχουν προηγούμενο. Οι Αστυνομικές Δυνάμεις επιτίθενται αδιακρίτως με χημικά στους πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τις συνθήκες τρόμου στις οποίες ζουν καθημερινά», τόνισε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

«Μετά από όλα αυτά ο κ. Τόσκας εξακολουθεί να στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του ενώ όφειλε, αν είχε την παραμικρή τσίπα, να είχε παραιτηθεί», υπογράμμισε ακόμη η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ