Πρώτο ραντεβού: Πες μας πού θα πάτε, να σου πούμε τι θα φορέσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτο ραντεβού: Πες μας πού θα πάτε, να σου πούμε τι θα φορέσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού: Μια λέξη, δεκάδες σπαταλημένες ώρες μπροστά από καθρέφτες και ανοιχτές ντουλάπες που, συνήθως, καταλήγουν σε μια μίνι υπαρξιακή κρίση και κάποιο αφοριστικό, πλην εντελώς επιπόλαιο, «Δεν έχω τίποτα να φορέσω». Βαθιές ανάσες. Είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια απλή κατεύθυνση. Εννοείται πως μπορείτε να φορέσετε ό,τι μα ό,τι εσείς θέλετε. Εξάλλου αν υπάρχει ένας major κανόνας του στιλ αυτός ένα πράγμα επιτάσσει: να φοράτε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και να βαδίζετε μέσα σε αυτό με αυτοπεποίθηση.

Εξάλλου είναι απλώς ένα ραντεβού και ο μόνος παράγοντας που δεν συντελεί στο αν θα περάσετε καλά σε αυτό είναι τι θα φοράτε. Οπότε χαλαρώστε. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε λίγη έμπνευση, σας έχουμε τα κατάλληλα outfits ανάλογο με το φόντο στο οποίο θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Στιλιστικές προτάσεις για το πρώτο ραντεβού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι πρώτο ραντεβού εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ