Τουρκία: Οι αρχές ταυτοποίησαν πέντε υπόπτους για τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή - iefimerida.gr

Τουρκία: Οι αρχές ταυτοποίησαν πέντε υπόπτους για τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε υπόπτους που σχετίζονται με τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία, Αντρέι Καρλόφ ταυτοποίησε η εισαγγελία της Άγκυρας, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο ο ένας εξ’ αυτών να ήταν αυτός που διέταξε τον δολοφόνο αστυνομικό να σκοτώσει τον διπλωμάτη, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Yeni Safak.

Λεπτομέρειες της δολοφονίας του Καρλόφ στις 19 Δεκεμβρίου του 2016 απ’ τον Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς στο κέντρο της Άγκυρας εξακολουθούν να βγαίνουν στο φως καθώς η εισαγγελία συνεχίζει την έρευνα για να βρει ποιος ενορχήστρωσε τη δολοφονική επίθεση.

Όπως προκύπτει ο Αλτιντάς πήγε σ’ ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην περιοχή Τσάνκαγια της τουρκικής πρωτεύουσας στα τέλη Νοεμβρίου και ενδέχεται σε συνάντηση που είχε εκεί να έλαβε την εντολή της δολοφονίας. Οι αρχές προσδιόρισαν πέντε υπόπτους που διέμεναν εκείνο το διάστημα στο ξενοδοχείο και πιθανώς να ήλθαν σε επαφή με τον Αλτιντάς.

Λίγες μέρες πριν πάει στο ξενοδοχείο ο δολοφόνος φέρεται να επισκέφθηκε κι ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή Γιενί-μαχαλέ και εκεί είχε δύο επαφές μέσω του FaceTime στο Διαδίκτυο. Οι τουρκικές θεωρούν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι το πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε ο Αλτιντάς στο FaceTime μπορεί να είναι εκείνο που συνάντησε στο ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ