Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοι ξέρουν την Κέιτ Μίντλεντον λόγω του γάμου της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Και όλοι γνωρίζουν την αδελφή της Πίπα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις λόγω του φορέματος που επέλεξε στον βασιλικό γάμο.

Ωστόσο, λίγοι ξέρουν τον μικρότερο της οικογένειας, τον 29χρονο Τζέιμς Μίντλεντον, τον οποίο έχουμε δει σε ελάχιστες φωτογραφίες δίπλα στις αδελφές του.

Ο 29χρονος χαράζει τη δική του πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων, όντας επικεφαλής της εταιρείας Boomf.

Ο Τζέιμς είναι ο μικρότερος αδελφός των Μίντλεντον και μεγάλωσε μαζί με την Κέιτ και την Πίπα στο Bucklebury, ενώ σπούδασε στο κολέγιο του Marlborough.

Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ηταν εκείνη την εποχή που γινόντουσαν οι πρώτες αναφορές του ειδυλλίου της Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμς, με τον Τζειμς να θέλει να περιορίσει τις φήμες.

«Για πρώτη φορά συνήθιζα να ξυπνάω πρωί για να βλέπω τις εφημερίδες και να μπορώ να κόβω τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την αδελφή μου, ώστε να μην τα δει κανείς και να μην γίνονται συζητήσεις», δήλωσε πρόσφατα στην Daily Mail.

Το σχολείο δεν ήταν, ωστόσο, το δυνατό σημείο του Τζέιμς. Γνωρίζοντας πως είναι δυσλεκτικός, ήξερε πως το Πανεπιστήμιο δεν είναι γι’ αυτόν. Ετσι, έφυγε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, μετά από έναν χρόνο φοίτησης.

«Το όνειρό μου, το οποίο μου ήρθε όταν πετούσα από το Εδιμβούργο στο σπίτι για ένα σαββατοκύριακο, ήταν να χτίσω μια αυτοκρατορία κέικ», είχε πει στο GQ.

Το 2007 ξεκίνησε το Cake Kit Company, το οποίο παρείχε στους πελάτες DIY κιτ για εορταστικά κέικ. Ωστόσο, η εταιρεία κράτησε για οκτώ χρόνια και διαλύθηκε.

Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εν τω μεταξύ, η Κέιτ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμς, με περίπου δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν την τελετή. Στον γάμο ο Τζέιμς ήταν μόλις 23 ετών.

Μετά τον γάμο, φωτογραφίες του Τζέιμς διέρρευσαν στον Τύπο, με τα Μέσα που τις δημοσίευσαν να λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα. Ο ίδιος ο Τζέιμς ήταν αποστολέας.

Αυτή, ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που διέρρευσαν ανάρμοστες φωτογραφίες του μικρού Μίντλεντον. Το GQ ανέφερε πως σε άλλες φωτογραφίες ο Τζέιμς απεικονιζόταν μεθυσμένος να παραπατά σε κλαμπ όπου γιόρτασε τα 21α του γενέθλια.

Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το 2013, σύμφωνα με τον Independent, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την Ντόνα Εάρ. Η Ντόνα είχε κάνει ήδη έναν γάμο και είχε μια 13χρονη κόρη την Φρέγια. Ο Τζέιμς, μάλιστα, έχει δηλώσει πως «τις αγαπά και τις δύο».

Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ενα χρόνο αργότερα, εμφανίστηκε στο Good Morning America για να προωθήσει τη νέα του επιχείρηση. Με τι σχετίζεται; Δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εκτυπώνουν πάνω σε marshmallow το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ο Τζέιμς υποστηρίζει πως η επιχείρησή του τα πάει καλά, ενώ περιγράφει τον εαυτό τους ως «έναν νέο Willy Wonka».

Οταν δεν δουλεύει ασχολείται με τη μελισσοκομία, επισκευάζει τρακτέρ και Land Rovers, ενώ έχει δηλώσει πως η «ένοχη» απόλαυσή του είναι τα περιοδικά με vintage τρακτέρ.

Επίσης, περνά πολύ χρόνο με τα ανίψια του, Τζορτζ και Σάρλοτ.

«Θέλω να είμαι ο καλύτερος θείος», είπε στο Good Morning America, «Θέλω να είμαι ένας κουλ θείος, διασκεδαστικός, αυτό προσπαθώ».

Οσον αφορά τη σχέση του με την Ντόνα Εάρ φαίνεται να πηγαίνει καλά και να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τζέιμς Μίντλεντον, όπως αναφέρει ο Independent, θέλει να δημιουργήσει τη δική του ταυτότητα μακριά από τις διάσημες αδελφές του.

Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ο μυστηριώδης αδελφός της Κέιτ Μίντλεντον -Εχει εταιρεία με καραμέλες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμς Μίντλεντον Κέιτ Μίντλεντον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ