ΠΟΑΣΥ για τον θάνατο του 11χρονου: Θλιβερό αποτέλεσμα παρατεταμένης κρατικής αδιαφορίας - iefimerida.gr

ΠΟΑΣΥ για τον θάνατο του 11χρονου: Θλιβερό αποτέλεσμα παρατεταμένης κρατικής αδιαφορίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θλιβερό αποτέλεσμα μιας παρατεταμένης κρατικής αδιαφορίας που δημιουργούσε και δημιουργεί γκέτο, γνωστά σε όλους», χαρακτηρίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) τον τραγικό θάνατο από αδέσποτη σφαίρα, του 11χρονου μαθητή στο Μενίδι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ομοσπονδία, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του μικρού Μάριου και επιχειρεί μια δημόσια τοποθέτηση «για τις συνθήκες τάξης και ασφάλειας που επικρατούν στη χώρα μας».

Η Ομοσπονδία τονίζει ότι «το τραγικό συμβάν δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία», αλλά απόρροια μιας σειράς κινήσεων από τις κυβερνήσεις πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση, που απαξίωσαν την αστυνομία, ενώ για την σημερινή κυβέρνηση αναφέρει ότι «ακολουθεί την πεπατημένη των μνημονίων».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «η Ελληνική Αστυνομία χρήζει μιας διακομματικής αντιμετώπισης που θα της επιτρέπει την απαλλαγή από περικοπές δαπανών και θα της διασφαλίζει μια ανεπηρέαστη από εξωγενείς παράγοντες λειτουργία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΑΣΥ Μενίδι αδέσποτη σφαίρα 11χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ