Η φιέστα του Παναθηναϊκού Superfoods μόνο στη Nova! - iefimerida.gr

Η φιέστα του Παναθηναϊκού Superfoods μόνο στη Nova!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δείτε απόψε στις 21:00 στο Novasports2HD τη γιορτή των «πράσινων» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά στο Novasports2HD, τη γιορτή του Παναθηναϊκού Superfoods για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League.

H φιέστα των «πράσινων» που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης», θα προβληθεί επίσης στην υπηρεσία NovaGO, στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε όλους τους φιλάθλους) και στα Social Media του Novasports.gr (/Facebook & /Youtube). Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Καρύδας και Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών θα μεταφέρουν οι Χρήστος Καούρης και Αποστόλης Λάμπος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Παναθηναϊκός φιέστα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ