Σοβαρό τροχαίο για πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοβαρό τροχαίο για πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear Ρίτσαρντ Χάμοντ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο έπειτα από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια αγώνα αυτοκινήτων σε ορεινή περιοχή της Ελβετίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η Daily Mail, o 47χρονος διάσημος παρουσιαστής οδηγούσε ένα supercar αξίας δύο εκατομμυρίων βρετανικών λιρών το οποίο τύλιξαν οι φλόγες, ενώ γύριζε τη νέα του εκπομπή.

Εικόνες από το σημείο δείχνουν το αυτοκίνητο να καίγεται κατά τη διάρκεια της κούρσας Bergrennen Hemberg, σε ορεινό δρόμο που ήταν κλειστός για τον αγώνα στην περιοχή St. Gallen.

Σοβαρό τροχαίο για πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σοβαρό τροχαίο για πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Το δυστύχημα ήταν πραγματικά άσχημο. Το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπήρξε πραγματική ανησυχία για τον Ρίτσαρντ αλλά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ήταν σε ετοιμότητα και είναι πολύ τυχερός. Θύμισε φριχτές αναμνήσεις από το τροχαίο του 2006 για όσους ήταν μάρτυρες», είπε πηγή στη Sun αναφερόμενη παράλληλα σε παλαιότερο τροχαίο που είχε ο παρουσιαστής.

Σοβαρό τροχαίο για πρώην παρουσιαστή του Top Gear -Το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο ωστόσο δεν αποκάλυψε περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ρίτσαρντ Χάμοντ είχε ένα ακόμα τροχαίο πριν μερικές εβδομάδες, όταν οδηγούσε μηχανή σε δρόμο απομακρυσμένης περιοχής της Μοζαμβίκης. Στο ατύχημα στη Μοζαμβίκη χτύπησε στο κεφάλι του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΧΑΜΟΝΤ Top Gear τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ