Να πώς καθαρίζει ο λεκές από το βερνίκι νυχιών - iefimerida.gr

Να πώς καθαρίζει ο λεκές από το βερνίκι νυχιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικά πράγματα είναι θέμα τύχης και άλλα ξεκάθαρης ατυχίας. Το να σου χυθεί βερνίκι νυχιών (και δη σε πολύ έντονο χρώμα) πάνω σε ρούχα ή άλλη επιφάνεια ανήκει, αδιαμφισβήτητα, στη δεύτερη περίπτωση. Γιατί όπως και να το κάνεις, πρόκειται για δύσκολο λεκέ.

Κυκλοφορώ μόνιμα με ένα βερνίκι στη τσάντα. Όχι από ανασφάλεια, αλλά με την ελπίδα ότι κάποια στιγμής, μέσα στην ημέρα μου, μπορεί να προκύψει λίγος ελεύθερος χρόνος και εκεί που είμαι τα περάσω μια-δυο στρώσεις (ναι, έτσι κάνω μανικιούρ). Δυστυχώς, αυτή η βεβιασμένη συνήθεια έχει πολλά αρνητικά.

Εκτός από το αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος (ειδικά αν είσαι πιο αδέξια και από μεθυσμένο τύπο σε κλαμπ) να σου χυθεί. Οπουδήποτε. Και δεν είναι ότι θα το περάσεις με μια χαρτοπετσέτα και θα φύγει (Αντιθέτως! Θα γίνει χειρότερο).

Δείτε πώς μπορεί να φύγει το βερνίκι νυχιών από κάθε επιφάνεια στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βερνίκι νυχιών γυναίκα ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ