Τιμ Κουκ σε απόφοιτους: Μην ακούτε τα τρολ και, προς Θεού, μην γίνετε ένα από αυτά - iefimerida.gr

Τιμ Κουκ σε απόφοιτους: Μην ακούτε τα τρολ και, προς Θεού, μην γίνετε ένα από αυτά

Φωτογραφία: AP/ Marcio Jose Sanchez
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ανησυχώ για το αν η τεχνητή νοημοσύνη θα δώσει στους υπολογιστές την ικανότητα να σκέφτονται σαν άνθρωποι, αλλά για τους ανθρώπους που σκέφτονται σαν κομπιούτερ. Δίχως αξίες και συμπόνοια».

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο Τιμ Κουκ, στους απόφοιτους του MIT. Ο επικεφαλής της Apple επέλεξε να μην τους μεταφέρει ένα μήνυμα για το πώς θα ανελιχθούν στην κορυφή μίας εξαιρετικά ανταγωνιστικής εταιρείας, αλλά προτίμησε να τους μιλήσει για αξίες και ηθική. Και τους κάλεσε να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα.

Παράλληλα, τους προειδοποίησε στα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μερικές φορές, η ίδια η τεχνολογία που έχει σκοπό να μας ενώσει, τελικά μας διχάζει. Μην ακούτε τα τρολ και, προς Θεού, μην γίνετε ένα από αυτά», τους είπε, σύμφωνα με το CNN.

Ο Κουκ εντάχθηκε στο δυναμικό της Apple το 1998 και ανέλαβε τη θέση του CEO έπειτα από τον θάνατο του Στιβ Τζομπς, το 2011. σε αντίθεση με τον ιδρυτή της Apple ο οποίος είχε εγκαταλείψει τις σπουδές του, ο ίδιος απέκτησε δύο MBA, από τα πανεπιστήμια Auburn και Duke.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τιμ Κουκ Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ