Χανταμπάκης: Δεν θα μπορούσα να έρθω πολύ κοντά με τον Ντάνο, είμαστε διαφορετικοί - iefimerida.gr

Χανταμπάκης: Δεν θα μπορούσα να έρθω πολύ κοντά με τον Ντάνο, είμαστε διαφορετικοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και μίλησε για τη σχέση του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο πρώην παίκτης των «Διάσημων» εξήγησε τον λόγο που ακόμη και να έμενε στο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να έρθει κοντά με τον Ντάνο.

«Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε πολύ κοντά, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί παίκτες, είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις για τους κανονισμούς τους παιχνιδιού οπότε δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά στο παιχνίδι. Εκτός παιχνιδιού... ξαναγνωριζόμαστε και... ο καθένας κρίνει τον άλλον αν του ταιριάζει στον χαρακτήρα», δήλωσε.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που γυρίστηκε στον Αγιο Δομίνικο, ωστόσο, δεν παίχτηκε ποτέ.

«Είχαμε ξεκινήσει μια άλλη κουβέντα. Μια κουβέντα που διακόπηκε γιατί δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας. Σου πέταγα λέξεις όπως η «κλίκα» και μου έλεγες ποια είναι η κλίκα. Ήθελες λίγο χρόνο να προσαρμοστείς και να δεις τι έχει γίνει».

«Δεν ήθελα καθόλου χρόνο. Ηθελα συγκεκριμένα στοιχεία. Από τι στιγμή που καλούμαστε σε κάτι το οποίο μου καταλογίζεται όπως η κλίκα και χίλια δυο πράγματα που συζητήσαμε. Ήθελα στοιχεία. Ήθελα να μου δείξεις και τις «κακές» στιγμές που καθοδηγώ έναν άνθρωπο, που τον χρησιμοποιώ, που γίνομαι χειριστικός. Σου είπα δείξ΄τα μου και να ζητήσω συγγνώμη».

«Από πού μεταφράστηκε ότι υπήρχε κλίκα κι εγώ ήμουν ο εγκέφαλος», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέλιος Χανταμπάκης Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ