Η ερώτηση on air στην Ελένη Μενεγάκη για το γάμο της και η απάντησή της - iefimerida.gr

Η ερώτηση on air στην Ελένη Μενεγάκη για το γάμο της και η απάντησή της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο τρίτος γάμος της Ελένης Μενεγάκη, αυτός με τον Μάκη Παντζόπουλου είναι αυτός που η παρουσιάστρια κράτησε σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Οπως φημολογείται πρέπει να έγινε ενώ η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στην κόρη τους, Μαρίνα.

Ευθέως δεν έχει μιλήσει ποτέ η Ελένη Μενεγάκη για το γάμο. Αλλά σε συζητήσει στην εκπομπή της, είτε με τους συνεργάτες της, είτε με καλεσμένους της μιλά για το γεγονός.

Οπως σήμερα, όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη ρώτησε την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Ελένη και Ελιάνα εσείς που είστε παντρεμένες πιστεύετε ότι υπάρχουν μυστικά για έναν πετυχημένο γάμο; Πιστεύετε ότι χρειάζεται αγώνα και προσπάθεια;».

Η Ελένη τότε απάντησε: «Ρε συ, υπάρχει κάτι στη ζωή που να θέλεις να το έχεις, να το κατακτήσεις ή να το διατηρήσεις και να μην χρειάζεται προσπάθεια; Γιατί ο γάμος να μην είναι μέσα σ' αυτά; Για τα πάντα χρειάζεται προσπάθεια όποιος εφησυχάζεται... Σε όλα τα θέματα, σε όλους τους τομείς της ζωής»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ