Η Σάρα Σαμπάιο σου δείχνει πώς θα είσαι λαμπερή στις φετινές σου διακοπές - iefimerida.gr

Η Σάρα Σαμπάιο σου δείχνει πώς θα είσαι λαμπερή στις φετινές σου διακοπές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες στον πλανήτη. Η εξωτικής ομορφιάς Σάρα Σαμπάιο, ανήκει στη λίστα των αγγέλων της γνωστής εταιρείας εσωρούχων Victoria Secret, στις γυναίκες εκείνες δηλαδή που καταφέρνουν να υπογράφουν εκατοντάδες συμβόλαια με οίκους υψηλής ραπτικής, να πραγματοποιούν αμέτρητα ταξίδια, να περπατούν στα διασημότερα catwalks, να φωτογραφίζονται για καμπάνιες, να κερδίζουν πολλά χρήματα και δόξα.

Και φυσικά, αυτή η επαγγελματική της πορεία δεν θα μπορούσε παρά να τη μυήσει στα μυστικά του χώρου της ομορφιάς, τα οποία ακολουθεί πιστά όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και στην παραλία, όπου θέλει να δείχνει πάντοτε αψεγάδιαστη και λαμπερή, αλλά ταυτόχρονα φυσική.

Η 25χρονη καλλονή και ambassador της Moroccanoil μοιράζεται με όλες τις γυναίκες τις συμβουλές της για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, που πρέπει να είναι «flawless from sunrise to sunset»!

Δείτε τα μυστικά της Σάρα Σαμπάιο για λαμπερή εμφάνιση στις διακοπές του καλοκαιριού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ