Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόρμπιν: Μεγάλη επιτυχία, ανοίγει δρόμο για την Ευρώπη πέραν της λιτότητας - iefimerida.gr

Πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Κόρμπιν: Μεγάλη επιτυχία, ανοίγει δρόμο για την Ευρώπη πέραν της λιτότητας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξαιρετική επιτυχία για το Εργατικό Κόμμα χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς κατάφερε να αυξήσει το ποσοστό του κατά 10 μονάδες, προσεγγίζοντας το 40%.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, η επίδοση του Εργατικού Κόμματος διέψευσε όλα τα προγνωστικά και τις δημοσκοπήσεις, οι οποίες προεξοφλούσαν την ήττα του και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους Συντηρητικούς της Τερέζα Μέι.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει την εξαιρετική καμπάνια του Τζέρεμι Κόρμπιν και του Εργατικού Κόμματος, η οποία επικεντρώθηκε στις κοινωνικές ανάγκες, στο κράτος πρόνοιας και τα δημόσια αγαθά. Σημειώνει, παράλληλα, πως κατάφερε να γυρίσει το κλίμα, εμπνέοντας τους πολίτες και ιδίως τη νέα γενιά.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ συγχαίρει το Εργατικό Κόμμα και επισημαίνει πως η εκλογική επίδοσή του ανοίγει τον δρόμο για μία νέα Ευρώπη πέραν της λιτότητας.

«Απευθύνουμε τα συγχαρητήρια μας στο Εργατικό Κόμμα. Η εκλογική του επίδοση ανοίγει τον δρόμο για μια νέα Ευρώπη που θα αμφισβητήσει τον μονόδρομο της λιτότητας», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ