Οριστικό: Τέλος ο Ιβιτς από τον ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Οριστικό: Τέλος ο Ιβιτς από τον ΠΑΟΚ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Βλάνταν ίβιτς, έπειτα από απόφαση που έλαβαν ο Λούμπος Μίχελ και ο Ιβάν Σαββίδης.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξε μια τελευταία προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές με τον Μίχελ να έχει συνεχή επικοινωνία με τον Σέρβο, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του.

Αν και αρχικά φάνηκε πως ήταν πολύ κοντά σε μια συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους, τελικά έπειτα από νέα επαφή του Μίχελ με τον Σαββίδη, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία της ομάδας με τον Ίβιτς.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού.

Πλέον στον ΠΑΟΚ αρχίζει το τρέξιμο για αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα από τα τέλη Ιουνίου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βλανταν ιβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ