X Factor: Οι αποχωρήσεις-έκπληξη στο χθεσινό live [βίντεο] - iefimerida.gr

X Factor: Οι αποχωρήσεις-έκπληξη στο χθεσινό live [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπλήξεις σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις επιφύλασσε το δεύτερο live του X-Factor, του μουσικού διαγωνισμού που προβάλλεται από το ΣΚΑΪ.

Στο χθεσινό δεύτερο live αποχώρησαν δύο παίκτες. Απώλειες μέτρησαν οι ομάδες του Μπάμπη Στόκα και του Γιώργου Παπαδόπουλου.

X Factor: Οι αποχωρήσεις-έκπληξη στο χθεσινό live [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, αποχώρησαν οι Radio Waves και η Μαριάννα Πλαχούρα.

Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν συνολικά τρεις: Οι Radio Waves, η Μαριάννα Πλαχούρα και η Θάλεια Τσιατίνη, καθώς είχαν λάβει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Οι Radio Waves αποχώρησαν με τη μία καθώς είχαν λάβει τις λιγότερες ψήφους από το κοινό. Η αποχώρησή τους ήταν πραγματική έκπληξη καθώς η εμφάνισή τους και στο χθεσινό live ήταν υπέροχη.

Οι κριτές είχαν δικαίωμα να σώσουν και μια παίκτρια από τις υπόλοιπες δύο που ήταν υποψήφιες και αποφάσισαν αυτή να είναι η Θάλεια Τσιατίνη. Ετσι αποχώρησε από το παιχνίδι και η Μαριάννα Πλαχούρα.

X Factor: Οι αποχωρήσεις-έκπληξη στο χθεσινό live [βίντεο] | iefimerida.gr 1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ