Διπλό χτύπημα Παναθηναϊκού με Μασούντ και Κολοβέτσιο - iefimerida.gr

Διπλό χτύπημα Παναθηναϊκού με Μασούντ και Κολοβέτσιο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει βάσει του πλάνου που έχουν καταστρώσει οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος, με τους Μασούντ και Κολοβέτσιο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, έχοντας μια δεδομένη πολιτική. Θα αποκτηθούν παίκτες, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να μπουν στην 11άδα και να δώσουν την παραπάνω ποιότητα που απαιτεί η πορεία πρωταθλητισμού που θέλει να κάνει ο σύλλογος την επόμενη σεζόν.

Σε αυτό το πλάνο κινούνται οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος, έχοντας ήδη μια πρώτη εικόνα των στόχων του τριφυλλιού.

Ο τεχνικός των πράσινων έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια και στο παρελθόν για τον Μασούντ. Ο παίκτης του Πανιωνίου είναι ελεύθερος από συμβόλαιο και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αν τελικά δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αδειάσει μια θέση ξένου παίκτη.

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, τον οποίο ο Λυμπερόπουλος θέλει να προσθέσει στην αμυντική γραμμή της ομάδας, είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ.

Επιθυμία του παίκτη είναι να βρει συμβόλαιο στο εξωτερικό ωστόσο αν κάτι τέτοιο δεν φανεί εφικτό μέσα στις επόμενες μέρες, είναι λογικό να υπάρξει επαφή με τον Παναθηναϊκό αφού το τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού τον προορίζει ως αντι-Τελάντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ