Τα σημάδια ότι η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείς δεν είναι η κατάλληλη για σένα - iefimerida.gr

Τα σημάδια ότι η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιείς δεν είναι η κατάλληλη για σένα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι ειδικοί να εκφράζουν πολλές φορές διαφορετικές απόψεις ως προς τα συστατικά των προϊόντων περιποίησης και φροντίδας του δέρματος, ωστόσο συμφιλιώνονται όταν γίνεται λόγος για την ενυδατική κρέμα, καταλήγοντας στην κοινή άποψη, πως αυτή αποτελεί κάτι παραπάνω από απαραίτητο προϊόν στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς.

Το προϊόν αυτό, αν και έχει υποτιμηθεί, πρέπει να φοριέται καθημερινά από μικρή ακόμα ηλικία, γιατί προστατεύει το δέρμα από τους ρύπους, καταπολεμά τη γήρανση, το θωρακίζει ενάντια στις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, εξασφαλίζει την πυκνότητα του, διατηρεί την υγεία των κυττάρων, ενώ του χαρίζει βελούδινη υφή και λαμπερή όψη.

Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε ενυδατική κρέμα είναι κατάλληλη για τον τύπο του δέρματος σου και υπάρχουν σημάδια που στο αποδεικνύουν.

Δείτε τι πρέπει να προσέξετε όταν φοράτε την ενυδατική κρέμα σας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ