Αυτό είναι το σορτς που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το σορτς που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατέχει πρώτη θέση στην καρδιά μας και στις καλοκαιρινές ενδυματολογικές προτιμήσεις και όχι άδικα. Το σορτς είναι ιδανικό για τις ζεστές ημέρες ενώ παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση χαλαρότητας, ανεμελιάς, αλλά και κομψότητας.

Αρκεί να το φορέσετε σωστά.

Τι εννοούμε όταν λέμε «σωστά»; Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε τύπο σορτς, όπως εσείς το έχετε φανταστεί πάνω σας και, όπως λέγαμε κι εδώ, μπορείτε άνετα να το υποστηρίξετε σε κάθε περίπτωση.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι για κάθε σωματότυπο, υπάρχει και το ιδανικό σχέδιο σορτς. Είναι αυτό που, όχι μόνο «κάθεται» πιο ωραία στο σώμα σας, αλλά το κολακεύει και το αναδεικνύει περισσότερο από κάθε άλλο. Με άλλα λόγια, είναι το perfect match. Εξάλλου,το να γνωρίζετε τι σας πηγαίνει, μόνο πιο εύκολη μπορεί να σας κάνει τη ζωή.

Ποιο είναι λοιπόν το σχέδιο απογειώνει την κάθε σιλουέτα;

Δείτε το σορτς που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σορτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ