«Στα μαχαίρια» Μαρινάκης-Γόντικας - iefimerida.gr

«Στα μαχαίρια» Μαρινάκης-Γόντικας

«Στα μαχαίρια» Μαρινάκης-Γόντικας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς.

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα ότι «κάποιοι παίζουν φιλικά και κάποιοι άλλοι παίζουν ντέρμπι κάθε αγωνιστική» φωτογραφίζοντας τους «ερυθρόλευκους» .Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε το «παρών», ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να ανακαλέσει αλλά εκείνος αρνήθηκε και τότε τα... αίματα άναψαν.

Οι διάλογοι που ακολούθησαν ήταν πρωτοφανείς :

Μαρινάκης: «Δεν μπορείς να προσβάλεις όλες τις ομάδες που είναι εδώ. Πες ποια είναι τα φιλικά παιχνίδια. Είσαι υπόλογος απέναντι σε όλες τις ομάδες. Είσαι απαράδεκτος
Γοντικας: «Εγώ λογοδοτώ μόνο στο συμβούλιο τoυ Παναθηναϊκού. Δεν έχω καμία δουλειά να απαντήσω σε εσάς. Δεν θα μου υποδείξετε τι θα λέω».
Μαρινάκης: «Είσαι έμμισθος. Αυτά τα κάνεις για να βρεις την επόμενή σου δουλειά. Είσαι γελοίος και πατσαβούρα!»
Γοντικας: «Σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό».
Μαρινακης: «Πες μου εδώ και τώρα. Είναι παράρτημα ο Πανιώνιος, ο ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας, η Ξάνθη
Γοντικας: «Εγώ δεν ονομάτισα καμία ομάδα. Εσείς τις λέτε…»

Μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε έξαλλη κατάσταση φώναξε στον Δημήτρη Γόντικα «σε έχω σε βίντεο παρέα με άλλο πρόεδρο» με τον Δημήτρη Γόντικα να φέρεται να του αναντά « τι λες ρε τρελέ, βγάλτο τώρα».

Κύκλοι πάντως του Ολυμπιακού υποστήριξαν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε ότι «εάν σε είχα σε βίντεο θα έπρεπε να το αποδείξω» ενώ για πρώτη φορά η Σούπερ Λίγκα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει ενέργεια μέλους της, δηλαδή του Δημήτρη Γόντικα.

«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ