Παλεύει τη μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Τι προσφέρει στον Γκονσάλο Ροντρίγκες - iefimerida.gr

Παλεύει τη μεγάλη μεταγραφή ο Ολυμπιακός – Τι προσφέρει στον Γκονσάλο Ροντρίγκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολοφ Μέλμπεργκ ήταν ο τελευταίος σπουδαίος αμυντικός που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και στους ερυθρόλευκους έχουν βάλει ως στόχο αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσουν έναν αντίστοιχο ποδοσφαιριστή.

Πρώτο όνομα στη λίστα παραμένει ο Γκονσάλο Ροντρίγκες και οι προσπάθειες του Ολυμπιακού συνεχίζονται προκειμένου να πείσει τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό να πει το «ναι» και να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος από την Φιορεντίνα, η διοίκηση της οποίας αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σε ηλικία 33 ετών, ο πρώην αρχηγός των «βιόλα» θα μπορούσε να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν στον Ροντρίγκες συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με τον ίδιο να εξετάζει προτάσεις, οι οποίες θα του φέρουν ένα κλειστό τριετές, προκειμένου να ολοκληρώσει ουσιαστικά την καριέρα του με αυτό.

Οι πρώτες συζητήσεις δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα ωστόσο στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να «παραιτηθούν» από την προσπάθεια και να πείσουν τελικά τον Ροντρίγκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ