57χρονη γυμνάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά για να αποκτήσεις υπέροχους κοιλιακούς [εικόνες] - iefimerida.gr

57χρονη γυμνάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά για να αποκτήσεις υπέροχους κοιλιακούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο σωματότυπός μας δεν μπορεί να μεταμορφωθεί από τη μια μέρα στην άλλη και να αποκτήσει την εικόνα που πάντοτε θαυμάζαμε είτε στους διάσημους σταρ που φροντίζουν για την άψογη εξωτερική τους εμφάνιση είτε στους επαγγελματίες της γυμναστικής και του αθλητισμού που κλέβουν τις εντυπώσεις με τη φυσική τους κατάσταση.

Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενοχλητικά προβλήματα όπως το λίπος στην κοιλιά μπορούν να εξαλειφθούν αν συνδυάσετε την πειθαρχημένη διατροφή με τη σκληρή προπόνηση και δίχως να υπολογίζετε την ηλικία σας.

Οπως ακριβώς κάνει και η Γουέντι Κάρολ, διάσημη γυμνάστρια των aerobics σε τηλεοπτικά προγράμματα της Αυστραλίας την εποχή των 90s.

Αν και 57 χρονών εξακολουθεί να εξασκείται καθημερινά, να διδάσκει σε ομαδικά προγράμματα και να εργάζεται ως personal trainer και μιλώντας στη Daily Mail αποκάλυψε τον τρόπο που τόσα χρόνια προσεγγίζει το θέμα της υγείας, αλλά και τα μυστικά της για μια καλλίγραμμη σιλουέτα και υπέροχους κοιλιακούς.

Οι συμβουλές της γυμνάστριας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυμνάστρια ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΓΥΝΑΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ