Πώς να φλερτάρεις έναν άντρα με σίγουρη επιτυχία - iefimerida.gr

Πώς να φλερτάρεις έναν άντρα με σίγουρη επιτυχία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές φορές το δύσκολο δεν είναι να γνωρίσεις κάποιον, αλλά να σπάσεις τον πάγο μαζί του. Πώς πιάνετε κουβέντα; Τι λέτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε συνέχεια; Και πώς θα δείξετε ενδιαφέρον χωρίς να φανείτε υπερβολική; Σας έχουμε απαντήσεις για όλα.

Η εποχή που οι άντρες κυνηγούσαν και οι γυναίκες είτε απέρριπταν, είτε ανταποκρίνονταν με το πιο πλατύ τους χαμόγελο, έχει περάσει. Πλέον η πίστα του φλερτ έχει «ξεκλειδώσει» και για το αντίθετο φύλο και πολλές γυναίκες όχι μόνο έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αλλά είναι και δεινές παίκτριες. Σήμερα όμως δε μαζευτήκαμε εδώ για να ασχοληθούμε με όσες έχουν βρει τους κώδικές και τα μυστικά με τα οποία παίζεται το παιχνίδι, αλλά με εσάς που δεν ξέρετε ούτε που βρίσκεται το σημείο εκκίνησης.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία γυναικών που έχουν τόση σχέση με το φλερτ, όση κι ένας σκύλος με τη μαγειρική (aka κοκκινίζετε, να χάνετε τα λόγια σας, να αδυνατείτε να δημιουργήσετε το σωστό eye contact), σας έχουμε μερικές εύκολα εφαρμόσιμες συμβουλές.

Διαβάστε τις συμβουλές στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φλερτ σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ