Τα ονειρικά δωμάτια σπιτιών που έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10.000 like στο Instagram [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα ονειρικά δωμάτια σπιτιών που έχουν συγκεντρώσει πάνω από 10.000 like στο Instagram [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να είναι λουσμένο στο φως; Να είναι μεγάλο; Να έχει vintage έπιπλα; Μίνιμαλ design; Να είναι βαμμένο σε φωτεινά χρώματα; Να κυριαρχεί το λευκό χρώμα; Να το νιώθεις «φιλόξενο»; Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό που κάνει ένα σπίτι να θεωρηθεί αντικειμενικά ωραίο και να πάρει χιλιάδες like στο Instagram, αλλά τα παρακάτω το έχουν καταφέρει.

Είναι μερικά σπίτια που έχουν ένα στοιχείο που δεν εξηγείται εύκολα, έχουν αυτό το «κάτι». Αποπνέουν μια αίσθηση χαλαρότητας και ελευθερίας, καταφέρνουν να συνδυάζουν ετερόκλητα μεταξύ τους στοιχεία χωρίς να μοιάζουν παραφορτωμένα, έχουν μια ανεπιτήδευτη κομψότητα και μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες που συμπληρώνουν ιδανικά το αποτέλεσμα.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλα αυτά, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί τα παρακάτω σπίτια, από το Instagram feed του σάιτ mydomaine.com, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω από 10.000 like. Ίσως γιατί όταν τα βλέπεις, μοιάζουν με το σπίτι στο οποίο θα ήθελες να επιστρέφεις μετά από μια κουραστική ημέρα για να χαλαρώσεις.

Δείτε τα δωμάτια που έχουν σαρώσει σε like στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δωμάτια instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ