Λήξη συναγερμού στη Δανία- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο λιμάνι του Ρόντμπι - iefimerida.gr

Λήξη συναγερμού στη Δανία- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο λιμάνι του Ρόντμπι

Φωτογραφία: HERIBERT PROEPPER/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο λιμάνι του Ρόντμπι, μετά την εκκένωση που είχε προηγηθεί εξαιτίας τηλεφωνήματος για βόμβα.

«Η αστυνομία ερεύνησε τα πρώτα πορθμεία και έπειτα από εξέταση τους δόθηκε η άδεια να αναχωρήσουν και πάλι», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Νωρίτερα είχαν εκκενωθεί όλα τα επιβατικά πλοία στο λιμάνι Ρόντμπι της Δανίας και ανεστάλη η κυκλοφορία στο πορθμείο μεταξύ Δανίας και Γερμανίας έπειτα απειλητικό τηλεφώνημα, όπως μετέδωσε η εφημερίδα Ekstra Bladet.

«Λάβαμε μια απειλή τηλεφωνικώς και δεν είχαμε άλλη πληροφορία από αυτήν, άρα ανατείλαμε την κυκλοφορία όλων των πορθμείων», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της εταιρίας, η Ανέτ Ούστρουπ Σβέντσεν.

«Φώναξαν “συναγερμός για βόμβα” από τα μεγάφωνα, στη συνέχεια δεν μάθαμε τίποτε περισσότερο», δήλωσε ένας επιβάτης, ο Γιαν Γκούσταφσον, στην τοπική εφημερίδα Sydsvenskan.

«Ολα έγιναν ήρεμα και χωρίς δραματικές καταστάσεις», διαβεβαίωσε τελικά η αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρόντμπι Δανία πορθμείο λιμάνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ