Γυναίκα στη Βρετανία κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την φίλη της - iefimerida.gr

Γυναίκα στη Βρετανία κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την φίλη της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα ενός παιδιού, Lucy Coleman, κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την φίλη της (το όνομα της οποίας κρατείται σε ανωνυμία) και πως την κοίμισε στο κρεβάτι της ενώ έκανε σεξ με έναν άνδρα.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Coleman, δύο φίλες της και ένας ακόμη άνδρας στο διαμέρισμα της πρώτης, κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες βότκας, και πιθανώς «έκαναν χρήση κάποιων ναρκωτικών». Κάποια στιγμή το βράδυ η μια φίλη της αποχώρησε, ενώ το θύμα πήγε να κοιμηθεί στο κρεβάτι της Coleman με τις πιτζάμες της.

Το θύμα υποστηρίζει πως ξύπνησε και η Coleman είχε ακουμπημένα τα χέρια της σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της. Σύμφωνα με το θύμα, η 33χρονη Coleman μάλιστα απολογήθηκε αμέσως στην ίδια λέγοντας πως την πέρασε για τον φίλο της.

Γυναίκα στη Βρετανία κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την φίλη της  | iefimerida.gr 0

Επιπλέον, το θύμα πρόσθεσε πως όταν ξύπνησε η φίλη της «είχε τα χέρια της πάνω σε όλο το σώμα μου» ενώ την ίδια ώρα έκανε σεξ με τον παρτενέρ της. «Στην αρχή νόμιζα ότι ονειρευόμουν αλλά μετά κατάλαβα τι γινόταν» δήλωσε το θύμα.

Στην απολογία της στο δικαστήριο όμως η Coleman υποστήριξε πως η φίλη της είχε εκφράσει την επιθυμία της να συμμετάσχει σε τρίο με το ζευγάρι. Οι τρεις τους βρίσκονταν στο διαμέρισμα της Coleman στο Κέντ, όπου και έπιναν όλο το βράδυ.

Γυναίκα στη Βρετανία κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την φίλη της  | iefimerida.gr 1

Στην συνέχεια η Coleman ανέφερε πως η φίλη της πήρε την πρωτοβουλία να συμμετάσχει.

Από την πλευρά του ο μάρτυρας Saunders ανέφερε πως μετά το περιστατικό, ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των δύο γυναικών, οι οποίες άρχισαν να χτυπάνε η μια την άλλη. Ενώ επίσης δήλωσε πως «όλα αυτά που συνέβησαν ήταν χωρίς την θέληση του θύματος. Κοιμόταν και δεν ρωτήθηκε ποτέ αν θέλει να συμμετάσχει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lucy Coleman Kent παρενόχληση σεξουαλική τριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ