Αυτός φέτες, αυτή με πολλά κιλά -Η φωτογραφία ζευγαριού που έγινε viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτός φέτες, αυτή με πολλά κιλά -Η φωτογραφία ζευγαριού που έγινε viral [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Instagram θα μπορούσε να γίνει το πιο τρομακτικό μέρος του πλανήτη για όποιον έχει το παραμικρό άγχος για την εμφάνισή του.

Από τους άνδρες με τους αγαλματένιους κοιλιακούς μέχρι τις γυναίκες με τις τέλειες αναλογίες, είναι σίγουρο ότι στο Instagram κυκλοφορούν εκατομμύρια φωτογραφίες που είναι... έτοιμες να προκαλέσουν τεράστιες ανασφάλειες σε όσους και όσες τις χαζεύουν.

Για αυτό δεν προκαλεί καμία απορία το γεγονός ότι κάποιες φωτογραφίες που προβάλλουν ακομπλεξάριστους και ακομπλεξάριστες με κορμιά όχι αγαλματένια, αλλά με πλούσιες καμπύλες και κοιλίτσες γίνονται viral.

Οπως η παρακάτω της Jazzy, από μια εξόρμηση της ίδιας και του συζύγου της στην παραλία. Καθόλου τυχαίο ότι απέσπασαν 57.000 likes.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Ιούν 1, 2017, 3:04μμ PDT

«Με τα χρόνια αυτός ο άνδρας αγάπησε κάθε καμπύλη μου, κάθε δίπλα και κάθε σημάδι του κορμιού μου. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί», έγραψε στη λεζάντα η Jazzy.

«Πώς μπορεί και αγαπά κάτι που δεν είναι τέλειο; Πώς μπορεί ένας άνδρας που γεννήθηκε fit να αγαπήσει κάποια σαν κι εμένα; Δεν έχω φλατ στομάχι, τρέμω όταν περπατάω, διάολε όταν τρέχω το κορμί μου κάνει φλαπ φλαπ! Αλλά τώρα βλέπω ότι έχω το τέλειο κορμί! Κάθε δίπλα, κάθε καμπύλη, κάθε σημάδι υπάρχει πάνω μου μόνο και μόνο για να μας κάνει εμάς τους δυο ευτυχισμένους. Αγαπώ το κορμί μου και τελικά καταλαβαίνω γιατί το αγαπά και αυτός!», γράφει ακόμη στη λεζάντα της viral φωτογραφίας.

Οι χρήστες του Instagram επαίνεσαν την Jazzy για την ειλικρίνειά της και για το γεγονός ότι μοιράζεται τις σκέψεις της δημοσίως. «Ο άνδρας μου είναι επίσης σούπερ fit», σχολίασε κάποια. «Με αποκαλεί juicy και αγαπά το στομάχι μου και τις καμπύλες μου. Το κορμί μου ήταν fit αλλά ξέρω ότι αυτό δεν φέρνει ούτε την ευτυχία ούτε την αγάπη! Επίσης μου λέει ότι μοιάζει με τις γυναίκες στους ιστορικούς πίνακες! Ομορφα!», συμπλήρωσε.

«Κορίτσια, το κορμί μου κάνει φλαπ φλαπ επίσης, μπορείτε να με χειροκροτήσετε και εμένα λίγο; Αγαπήστε το», έγραψε μια άλλη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Μάι 28, 2017, 1:00μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Μάι 22, 2017, 12:43μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Ιούν 3, 2017, 1:30πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Ιούν 2, 2017, 6:13μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Μάι 18, 2017, 3:06μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Μάι 17, 2017, 6:41μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jazzy (@a_body_positive_jazzy) στις Μάι 13, 2017, 7:54μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram λεζάντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ