Ερικ Τράμπ: Οι Δημοκράτες δεν είναι καν άνθρωποι [βίντεο] - iefimerida.gr

Ερικ Τράμπ: Οι Δημοκράτες δεν είναι καν άνθρωποι [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη το βράδυ ο γιος του Αμερικανού Προέδρου προέβη σε σφοδρή επίθεση κατά των Δημοκρατών στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News.

«Για μένα, δεν είναι καν άνθρωποι» είπε αναφερόμενος στους Δημοκράτες και συμπλήρωσε πως «είναι τόσο λυπηρό. Έχουμε χάσει κάθε ίχνος ηθικής, η ηθική έχει πετάξει από το παράθυρο».

Έπειτα προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους χρησιμοποιεί αυτήν την αιχμηρή γλώσσα ενάντια στους Δημοκράτες, λέγοντας πως «προσπαθούν συνέχεια να παρεμποδίσουν την πορεία ενός σπουδαίου άνδρα και να υπονομεύσουν την οικογένεια του».

«Βλέπετε το Δημοκρατικό Κόμμα προκαλεί καταστροφές. Έχουν αρχίσει να παρεμποδίζουν και να κωλυσιεργούν επειδή δεν έχουν ένα δικό τους μήνυμα». Έπειτα αναφέρθηκε στον Tom Perez, το νέο επικεφαλή της Εθνικής Δημοκρατικής Επιτροπής ως έναν «εκκεντρικό και τρελό άνθρωπο» αλλά οι λόγοι γι’ αυτήν την φραστική επίθεση παρέμειναν άγνωστοι.

Πάντως, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποια ήταν η αφορμή που οδήγησε τον Έρικ Τραμπ να μιλήσει με τέτοια γλώσσα ενάντια στους Δημοκράτες. Μια εικασία είναι ότι πιθανώς ενοχλήθηκε από την φήμη που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τον κατηγορούσε ότι επωφελήθηκε για άλλη μια φορά από την προεδρία του πατέρα του, ανοίγοντας καινούργια ξενοδοχειακή αλυσίδα.

«Έχασαν τις εκλογές που θεωρητικά έπρεπε να νικήσουν καθώς ξόδεψαν εφτά φορές περισσότερα λεφτά από τον πατέρα μου» είπε εκνευρισμένος κλείνοντας ο Έρικ Τραμπ.

Eric Trump, the son of the President of the United States, says Democrats aren't even people. pic.twitter.com/2uhP8o8579

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ