Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες: 83χρονος σκότωσε τον αδερφό του για περιουσιακές διαφορές - iefimerida.gr

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες: 83χρονος σκότωσε τον αδερφό του για περιουσιακές διαφορές

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε ο καυγάς δύο αδερφών ηλικίας 81 και 83 ετών στο Αχλαδοχώρι Σερρών, με τον 81χρονο να δέχεται επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τον 83χρονο αδερφό του, ο οποίος τον κάρφωσε στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 83χρονος, βρήκε, χθες στις 18:00 το απόγευμα, τον αδελφό του σε εξωτερικό χώρο, κοντά στην εκκλησία του χωριού και τον χτύπησε με ένα σιδερένιο λοστό στο στήθος τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις αξιωματικών, το χέρι του φερόμενου ως αδελφοκτόνου όπλισαν περιουσιακές διαφορές που είχε με τον μικρότερο αδελφό του.

Εν τω μεταξύ μετά τον καυγά ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, όμως όταν έφτασε εκεί είχε χάσει ήδη την ζωή του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών για να γίνει νεκροψία - νεκροτομή.

Ο 83χρονος αδερφός του συνελήφθη από τις Αρχές και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: thousandnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ