Survivor: Η μπηχτή της Βαλαβάνη στον Ντάνο -Αποχώρηση σήμερα βάσει κατάταξης [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Η μπηχτή της Βαλαβάνη στον Ντάνο -Αποχώρηση σήμερα βάσει κατάταξης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor βρήκε την ομάδα των «Μαχητών» να επιστρέφει στις νίκες απέναντι στους «Διάσημους» και να απολαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας μέσω βίντεο όμως τα σπουδαία έρχονται απόψε.

Για πρώτη φορά μετά την 24ωρη ψηφοφορία, θα υπάρξει αγώνισμα ασυλίας και αμέσως μετά την ψηφοφορία, θα υπάρξει και αποχώρηση παίκτη, βάσει της κατάταξης που έχει δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στο διαδίκτυο, η πρώτη τετράδα αποτελείται κατά σειρά από τους Αγγελόπουλο, Μάριο, Βασάλο και Αναγνωστόπουλο, όμως η δυναμική της κατάταξης είναι σχετική αφού όλα θα εξαρτώνται από τα ποια ομάδα θα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας και ποιος παίκτης την ατομική ασυλία.

Αυτό ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη όπως φάνηκε και από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου.

Νικητές οι «Μαχητές»

Σε ένα από τα αδιάφορα αγωνίσματα πάντως κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου, όπου οι παίκτες έπρεπε να μετατραπούν σε... νίντζα, νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές», οι οποίοι ανέτρεψαν το αρχικό 5-2 και έφτασαν στη νίκη με σκορ 10-6.

Αυτό τους έστειλε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου απόλαυσαν βίντεο που έστειλαν οι δικοί τους άνθρωποι. Ανάμεσά τους η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα και του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Στο ξεκίνημα του επεισοδίου πάντως, η κάμερα εστίασε στο πηγαδάκι που είχαν στήσει οι «Διάσημοι» με την Ευριδίκη Βαλαβάνη να κάνει τα παράπονά της προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το γεγονός ότι δεν έχει πει μια καλή κουβέντα, τέσσερις μήνες στο παιχνίδι.

Μπο και Χρανιώτης, έπιασαν αμέσως το καυγαδάκι και άρχισαν να τραγουδούν για τους δύο παίκτες...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ